Jocuri magnetice

Afiseaza: 1-24 din 123 produse

 Filtre

Jocuri magnetice

Te aşteptăm în magazinul nostru online cu o gamă variată de jocuri magnetice, din care să le alegi pe cele mai potrivite pentru micuţul tău. Jocurile magnetice vin cu o serie de avantaje incontestabile pentru buna dezvoltare a copilului tău, acesta fiind şi motivul pentru care sunt recomandate de specialiştii în dezvoltarea copiilor şi de pediatri. Cu siguranţă fiecare copil să va bucura să se joace cu jocuri magnetice, acesta fiind şi motivul pentru care noi îţi recomandăm să vezi oferta noastră de jocuri magnetice. Cumpără jocuri magnetice din magazinul nostru online şi distrează-te cu ele alături de copilul tău.

Jocuri magnetice pentru dezvoltarea abilităţilor motrice

Jocurile magnetice sunt cele care contribuie la dezvoltarea abilităţilor motorii fine şi la coordonarea dintre mână şi ochi. Pe măsură ce copilul tău pune piesele magnetice pe suprafeţele corecte, el va învăţa despre ceea ce înseamnă spaţiu, cum se face coordonarea dintre ochi şi mâna şi îşi va dezvolta abilităţile motorii fine pentru degete şi mâini.

Jocurile magnetice dezvoltă comunicarea

Atunci când te joci alături de copilul tău cu jocuri magnetice, ar trebui să vorbeşti cu el pentru ca acesta să îşi dezvolte abilităţile lingvistice. Întreabă-l pe cel mic ce culoare are piesa pe care o ţii în mână, ce formă are şi cu ce seamănă. Poţi de asemenea să pui copilul să compare dimensional piesele astfel încât să înveţe cuvinte şi să facă asocieri. În plus, poţi folosi magneţii în cazul copiilor ceva mai mari şi pentru a face lecţii de ortografie. Vezi oferta noastră de jocuri magnetice şi selectează-le pe cele mai potrivite pentru nivelul de dezvoltare al copilului tău.

Jocuri magnetice pentru abilităţi cognitive şi rezolvarea problemelor

Jocurile magnetice pot fi folosite pentru a dezvolta mai multe abilităţi ale micuţului tău. În momentul în care cel mic se joacă jocuri în care trebuie să facă asocieri, abilităţile sale cognitive se vor dezvolta rapid. Poţi da copilului anumite sarcini pe care să le rezolve, în special în momentul în care joci jocuri de logică şi copilul va învăţa noţiuni precum cauză şi efect. În cazul în care o piesă este prea grea sau tocmai a selectat o culoare greşită, va şti şi se va corecta singur.

Jocuri magnetice pentru stimularea abilităţilor creative

Jocurile magnetice ajută şi la dezvoltarea abilităţilor creative şi a imaginaţiei. Magneţii pot arăta, de exemplu, ca nişte cercuri pentru adulţi, dar pentru copii, un astfel de cerc poate fi o planetă pe care vor să aterizeze, un cap de leu sau chiar o minge. Orice este posibil atunci când cel mic începe să îşi dezvolte creativitatea. Cumpără jocuri magnetice din magazinul nostru online şi descoperă lumea alături de copilul tău în timp ce acesta învaţă să le folosească. Vezi oferta noastră de jocuri magnetice şi foloseşte filtrele pentru a le găsi pe cele mai potrivite pentru copilul tău. Toate jocurile magnetice din magazinul nostru online sunt obţinute în colaborare cu cei mai importanţi producători din domeniu, astfel încât la tine să ajungă doar jucării de cea mai bună calitate

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!