Jocuri de cooperare

Afiseaza: 1-24 din 69 produse

 Filtre

Jocuri de cooperare

Tot mai mulţi copii sunt interesaţi acum de jocuri de cooperare în locul jocurilor competitive şi motivele sunt foarte variate. Cele mai importante motive ţin de faptul că aceste jocuri sunt super creative şi distractive, iar pentru că nu există competiţie, jocurile devin şi mai amuzante. Cele mai importante motive pentru care copiii iubesc aceste jocuri sunt faptul că toţi jucătorii câştigă ceva, niciun copil nu se supără când nu câştigă, pentru că pierd toţi sau câştigă toţi, iar jocul este alături de prieteni şi nu contra lor. Vezi oferta noastră de jocuri de cooperare şi selectează setul potrivit pentru copilul tău. Cumpără acum jocuri de cooperare pentru micuţul tău şi descoperă avantajele unor tipuri de jocuri noi.

Jocuri de cooperare – avantaje şi beneficii

Chiar dacă atât jocurile de cooperare, cât şi cele competitive folosesc acelaşi sistem, adică zaruri, pioni şi o tablă, jucătorii îşi aşteaptă la fel rândul şi acţionează similar, într-un joc de cooperare este eliminată complet ideea de competitivitate, aceste jocuri fiind ideale pentru copiii mici şi pentru cei din ciclul primar. Jocurile de cooperare sunt cele care construiesc un cadru perfect, în care deciziile să fie luate împreună. Toţi copiii învaţă să îşi expună părerile şi să îşi motiveze părerile, ştiu să asculte opiniile celorlalţi copii şi învaţă să se consulte cu prietenii. De asemenea, jucătorii vor învăţa cum se lucrează împreună şi care sunt cele mai mari avantaje atunci când cooperează bine. Cumpără jocuri de cooperare din magazinul nostru online şi descoperă alături de copilul tău variante noi şi distractive de a va juca împreună.

Jocuri de cooperare pentru dezvoltarea copilului pe mai multe planuri

Jocurile de cooperare sunt cele care fac ca încrederea între jucători să fie mai mare, iar jucătorii mai mici învaţă că este bine să îi asculte pe cei mai mari. De asemenea, copiii mici învaţă să dea feedback ceea ce este foarte important. Aceste jocuri au rolul de a încuraja creativitatea şi un mod de gândire cât mai raţional. Copiii pot să îşi exprime cum vor imaginaţia şi pot propune cele mai creative soluţii. Totodată, în timpul jocului ei trebuie să elaboreze strategii astfel încât provocarea să poată fi dusă la final.
Jocurile sunt extrem de distractive şi copiii se declară mult mai entuziasmaţi să joace astfel de jocuri în locul celor competitive. Vezi oferta noastră de jocuri de cooperare pentru copii şi selectează produsele care sunt cele mai potrivite pentru micuţul tău.

Jocuri de cooperare în variante creative şi atractive pentru cei mici

Jocurile de cooperare sunt şi foarte atractive pentru cei mici şi asta datorită modului în care se prezintă. Cu astfel de jocuri, toţi copiii vor fi absolut încântaţi să se joace pentru că sunt atraşi încă de când văd cutia. În plus, poţi alege teme variate pentru jocurile de cooperare, astfel încât copiii să aibă la dispoziţie mai multe jocuri pe care să le încerce alături de prieteni sau de părinţi. Cumpără jocuri de cooperare cu teme variate din magazinul nostru online şi fiecare seară în familie se va transforma într-un moment cu adevărat unic şi interesant, atât pentru părinţi cât şi pentru cei mici

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!