Jocuri de carti

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Jocuri cu cărţi

Te aşteptăm cu o gamă diversificată de jocuri cu cărţi pe care să le oferi micuţului tău. Aceste jocuri cu cărţi sunt în general considerate activităţi distractive şi pentru adulţi, dar şi pentru copii. Jocurile cu cărţi pot fi o alternativă mai sănătoasă şi mai ieftină la jocuri video şi la statul la televizor, având în plus şi alte avantaje în dezvoltarea copilului. Vezi oferta noastră de jocuri cu cărţi şi cumpără jocuri cât mai variate, astfel încât copilul tău să nu se plictisească.

Jocuri cu cărţi pentru dezvoltarea abilităţilor motorii

Jocurile cu cărți sunt benefice pentru dexteritate și coordonare ochi-mână. Simpla acțiune de a ține cărțile de joc în mâinile lor mici, îi ajută pe copii să dezvolte aceste două abilități motorii principale. În funcție de complexitatea jocului, agilitatea poate fi dezvoltată cu ajutorul jocurilor de cărți. Este necesar, în general, ca cei mici să aibă vârsta de peste 3 ani pentru a participa la astfel de jocuri.

Jocuri cu cărţi pentru dezvoltarea abilităţilor cognitive

Abilitățile cognitive declanșate de jocurile cu cărți  sunt numeroase: de la memorare la asociere, recunoașterea numărului și a modelelor și promovarea unor concepte matematice mai complexe, în funcție de nivelul de dificultate, toate aceste activităţi vor ajuta copilul să se dezvolte armonios. Creșterea nivelului de dificultate îi face pe copii să își folosească mai mult intelectul pentru a oferi soluții și pentru a găsi noi modalități de a câștiga. Vezi oferta noastră de jocuri cu cărţi şi asigură-te că oferi copilului tău suficient de multe seturi astfel încât acesta să nu se plictisească. Avem pentru tine o gamă variată de jocuri cu cărţi pe teme diferite.
Jocul trebuie să fie în mod constant distractiv, pentru a menține copilul concentrat asupra acestuia. Deci, oricine îl însoțește pe cel mic în această activitate (părinți, frați / surori, bunici sau alți prieteni) trebuie să mențină o atmosferă veselă.

Jocuri cu cărţi pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale

Inteligenţa emoţională este foarte importantă. Cum o îmbunătățesc jocurile cu cărți în rândul copiilor? Este destul de ușor de stimulat inteligenţa emoţională dacă trebuie să ne gândim la interacțiunea mai multor jucători. Copiii mici interacționează cu familia într-un mediu familiar (adică acasă) și sunt încurajați să ia parte la o competiție prietenoasă.
Atingerea unui obiectiv poate fi la fel de importantă ca și învățarea de a face față unei pierderi. Răbdarea și fair-play-ul pot fi dezvoltate sau predate încă de la vârste mici, iar jocurile de cărți sunt mijloace extrem de utile pentru aceasta. Toate jocurile de cărți necesită comunicare, așa că cei mici trebuie să vorbească între ei, să negocieze sau să înțeleagă regulile, să acţioneze pe rând și să  conteste atunci când ceva li se pare greşit. A ajuta un prieten aflat în dificultate și a fi un jucător onest în echipă poate fi, de asemenea, reprezentativ pentru beneficiile emoționale ale jocurilor de cărți. Jocurile cu cărţi trebuie însă să rămână mereu distractive, astfel încât copilul să înveţe să piardă. Cumpără jocuri cu cărţi din magazinul nostru online şi ajută-l pe copilul tău să se dezvolte armonios atât fizic cât şi psihic.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!