Jocuri de strategie

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: blue orange ×

Jocuri de strategie

Cu siguranţă îţi aminteşti cât de distractive erau jocurile de strategie pe care le jucai alături de prieteni când erai copil. Aceste jocuri de strategie sunt perfecte şi pentru copiii din prezent, iar vestea bună este că acum ai o gamă mult mai variată la dispoziţie din care să le alegi pe cele mai speciale pentru copilul tău. Vezi oferta noastră de jocuri de strategie şi selectează-le pe cele mai potrivite pentru copilul tău. Foloseşte filtrele şi cumpără jocuri de strategie din magazinul nostru online, în conformitate cu vârsta copilului şi cu preferinţele sale.

Jocuri de strategie pentru dezvoltarea celor mici

Jocurile de strategie sunt cele care îi ajută pe copii să se dezvolte şi să găsească mai multe soluţii pentru aceeaşi problemă. Un astfel de joc le oferă copiilor o idee despre realitate şi mai multe opţiuni din care să o aleagă pe cea mai bună. Cu ajutorul acestor jocuri de strategie, copilul va învăţa să aleagă la final cea mai bună soluţie, dintr-o multitudine de variante. Abilitatea de a lua decizii este una dintre abilităţile critice pentru dezvoltarea unui copil, iar jocurile de strategie îi ajută pe cei mici să fie mai flexibili şi să accepte mai uşor consecinţele acţiunilor lor. Cumpără jocuri de strategie din magazinul nostru online şi selectează cele mai variate teme, astfel încât copilul să nu se plictisească.

Jocuri de strategie utile pentru părinţi

În momentul în care copilul tău se joacă cu jocuri de strategie, tot ce trebuie să faci este să îl urmăreşti pentru a avea o idee asupra modului în care copilul reacţionează la consecinţele propriilor acţiuni, dar şi pentru a determina modul în care copilul reacţionează la acţiunile celorlalţi. Atunci când copilul se enervează repede când pierde, va trebui să corectezi acest comportament. De asemenea, va trebui să corectezi şi entuziasmul excesiv, agresivitatea şi să observi atunci când copilul devine prea competitiv.

Jocuri de strategie pentru dezvoltarea socializării şi cooperării

Chiar dacă foarte multe persoane consideră că aceste jocuri stimulează competitivitatea, în realitate ele sunt cele care ajută la formarea echipelor şi îi determină pe cei mici să socializeze. Aceste jocuri oferă copiilor şansa de a simţi apartenenţa şi de a fi mai buni. Totodată, jocurile de strategie sunt cele care le permit copiilor să îşi sporească stima de sine şi să aibă mai multă încredere.

Jocuri de strategie pentru performanţe îmbunătăţite

Modul în care copilul interacţionează cu ceilalţi copii, deschide mai multe oportunităţi de învăţare. Jocurile de strategie sunt perfecte pentru a îmbunătăţi abilităţile precum gândirea critică. Acestea stimulează foarte bine dezvoltarea creierului la copii. Jocurile măresc performanţa lecturii la copii şi abilităţile matematice sau pe cele cognitive. Vezi oferta noastră de jocuri de strategie pentru copii şi selectează cele mai interesante variante, conform vârstei copilului şi perioadei de dezvoltare în care se află. Cumpără jocuri de strategie din magazinul nostru online şi joacă-te alături de copilul tău sau încurajează-l să se joace alături de prietenii săi şi să reacţioneze pozitiv chiar şi atunci când pierde

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!