Jocuri pentru copii mici

Afiseaza: 1-24 din 35 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Djeco × Pret: 50 - 100 ×

Jocuri pentru copii mici

Te aşteptăm cu jocuri pentru copii mici într-o gamă diversificată de forme şi modele, astfel încât copilul tău să se poată distra şi să se poată dezvolta mai uşor. Jocurile pentru copii mici au fost special adaptate pentru vârsta lor, astfel încât aceştia să se poată juca atât individual cât şi în familie, cu cele mai creative jucării. Vezi oferta noastră de jocuri pentru copii mici şi selectează cele mai interesante jucării pentru copilul tău. Cumpără jocuri pentru copii mici din magazinul nostru online şi bucură-te de cele mai avantajoase preţuri pentru produse de calitate premium.

Seturi de colorat pentru copii mici

Seturile de colorat cu apă sunt cele mai interesante jocuri pentru copii mici. Aceste seturi conţin imaginea ce trebuie colorată şi un stilou pe care copilul îl va umple cu apă. Cărţile de colorat sunt produse dintr-un material foarte special. Atunci când copilul colorează, culorile apar în contact cu apa, iar ulterior, cartea poate fi uscată şi poate fi folosită din nou. Atunci când copilul este prea mic pentru a putea colora singur pe contur sau în momentul în care copilul devine frustrat când nu colorează bine, poate începe cu astfel de jocuri şi ulterior, atunci când simte nevoia, va trece şi la alte cărţi de colorat mai avansate. Vezi oferta noastră de jocuri pentru copii foarte mici şi cumpără imaginile care îţi plac cel mai mult.

Jocuri cu magneţi pentru copii

Jocurile cu magneţi pentru copii foarte mici, sunt unele dintre cele mai interesante şi mai creative şi reprezintă o soluţie foarte bună pentru părinţii care vor să îi facă pe cei mici să interacţioneze mai bine cu lumea din jurul lor, să facă asocieri şi să înveţe noţiuni precum culorile sau alte astfel de informaţii. De asemenea, jocurile cu magneţi sunt perfecte pentru perioada în care cei mici încep să construiască. Cu ajutorul jocurilor magnetice, copiii înţeleg mai uşor inclusiv noţiunile precum spaţiul şi echilibrul. Vezi oferta noastră de jocuri magnetice pentru copii mici şi selectează produsele care se potrivesc cel mai bine copilului tău.

Jocuri pentru copii mici de tip board game, de familie sau de modelat şi construit

Şi copiii mici pot să joace jocuri de familie. Totul depinde în final de nivelul de dezvoltare al copilului şi de activităţile sale preferate. În această categorie, jocurile cu şiret, jocurile de construit împreună, jocurile cu cărţi foarte simple şi jocurile de modelat, sunt unele dintre cele mai atractive pentru toţi copiii mici, care abia aşteaptă să le încerce. Alegând să joci jocuri pentru copii alături de cel mic, vei reuşi cu siguranţă să îl ajuţi să se dezvolte cât mai bine, din mai multe puncte de vedere.
Fie că te joci tu alături de copilul tău şi îl ghidezi, fie că îl laşi să descopere singur cele mai interesante jocuri, în magazinul nostru online vei găsi un joc perfect. Vezi oferta noastră de jocuri pentru copii mici şi selectează jocurile potrivite pentru copilul tău. Cumpără cele mai interesante jocuri pentru copii mici din magazinul nostru online şi profită de toate avantajele unor produse de cea mai bună calitate

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!