Jocuri de logică și de memorie

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Magblox × Pret: 50 - 100 ×

Jocuri de logică şi memorie

Jocurile de logică şi memorie sunt special adaptate vârstei copiilor astfel încât aceştia să fie stimulaţi şi să nu se plictisească. Vezi oferta noastră de jocuri de logică şi memorie şi selectează-le pe cele mai bune pentru copilul tău, utilizând filtrele de pe site-ul nostru. Cumpără acum jocuri de logică şi memorie pentru copii şi distrează-te alături de micuţul tău în timp ce le descoperă.

Jocuri de logică şi memorie în variante foarte creative

Din magazinul nostru online poţi cumpăra jocuri de logică şi memorie în variante extrem de creative. Cu ajutorul acestor jocuri, copilul tău poate începe să gândească singur, să facă asocieri şi să înţeleagă mai bine lumea cu care interacţionează. Acesta este de altfel şi motivul pentru care se recomandă ca cei mici să primească o gamă cât mai variată de jucării creative, care să le stimuleze memoria şi logica, încă de la primele luni de viaţă. Vezi oferta noastră de jocuri de logică şi memorie şi selectează singur sau alături de copilul tău cele mai interesante jucării. În cazul în care copilul tău este suficient de mare, poţi cumpăra împreună cu el aceste jucării.

Jocuri de logică şi memorie pentru toate vârstele

Jocurile de logică din magazinul nostru online sunt sortate pe vârste, astfel încât fiecare copil să poată primi cu uşurinţă jucăria de care are nevoie. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi filtrele pentru a găsi jucăriile de care ai nevoie. De asemenea, recomandarea noastră este să ţii cont şi de nivelul de dezvoltare al copilului tău, pentru că atunci când jucăria este prea complexă pentru el se va plictisi încercând să o descopere, iar atunci când este prea simplă, nu va mai prezenta interes. Cumpără jocuri de logică şi memorie pentru vârsta copilului tău şi distraţi-vă împreună în timp ce copilul învaţă şi se dezvoltă.

Jocuri de logică şi memorie pentru utilizare în grup

În funcţie de vârsta copilului şi de nivelul său de dezvoltare, acesta poate folosi gama noastră de jocuri de logică şi memorie atât în grup, alături de părinţi sau de prieteni, cât şi individual. Aceste jocuri de logică au rolul de a ajuta copilul să facă primele conexiuni. Un exemplu clasic în acest sens este jocul care determină copilul să asocieze culorile cu fructe, legume sau animale. De asemenea, jocurile de logică sunt şi cele care determină copiii să găsească soluţii pentru anumite probleme cu complexitate variată. Puzzle-urile şi jocurile de construit sunt soluţii perfecte în sensul acesta. Pe măsură ce copilul creşte, gama de jucării poate creşte simultan cu cel mic astfel încât copiii să poată să aibă mereu jucăriile necesare la dispoziţie.
Jocurile de logică şi memorie din magazinul nostru online sunt foarte interesante, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi toţi vor fi încântaţi să le folosească. Pentru început, după ce cumperi jucăriile de logică şi memorie din magazinul nostru, îţi recomandăm să acorzi asistenţă copilului pentru a începe să folosească jocurile, astfel încât acesta să înţeleagă ce anume are de făcut.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!