Jocuri de familie

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: BS Toys × Vârstă: 6+ ANI ×

Jocuri de familie

Vrei să te distrezi cât mai mult alături de copilul tău? Gama noastră de jocuri de familie este exact ceea ce îţi trebuie pentru a obţine rezultatele dorite şi pentru a petrece timp de calitate în familie. Te aşteptăm cu jocuri de familie cu teme variate astfel încât să găsiţi mereu ceva de făcut. Vezi oferta noastră de jocuri de familie şi selectează-le de fiecare dată pe cele care îţi plac cel mai mult. Cumpără jocuri de familie din magazinul nostru online şi bucură-te de avantajele produselor de calitate.

Jocuri de familie care va reunesc pe toţi

Având în vedere stilul de viaţă foarte ocupat din prezent, cu ajutorul jocurilor de familie vei reuşi să fii mai mult alături de cei dragi. Timpul petrecut în familie ar trebui să fie un obiectiv, dar ştim că nu este mereu uşor şi pentru că acum părinţii aleargă de la o activitate la alta, gama noastră de jocuri de familie susţine timpul petrecut împreună şi oferă motivele necesare pentru ca toţi să se reunească cel puţin o dată pe săptămână. Cumpără jocuri de familie din magazinul nostru online şi stabileşte o seară în care să va jucaţi cu toţii.

Jocuri de familie pentru a preveni dependenţa de ecran

Dependenţa de ecran este o problemă cu care se confruntă în prezent foarte multe persoane. Recomandarea specialiştilor este aceea de a ţine copiii cât mai departe de ecrane atunci când sunt mici. O seară cu jocuri de familie este o metodă foarte bună de a determina întreaga familie să oprească electronicele şi să se joace împreună. În plus, aceste jocuri sunt atât de distractive încât cei mici vor uita complet de telefoane, tablete şi televizor.

Jocuri în familie pentru dezvoltarea emoţiilor şi socializării

Cu ajutorul celor mai bune jocuri de familie, copii vor învăţa să câştige şi să piardă fără să se supere. Nu este uşor să înveţi copiii să facă faţă dezamăgirii atunci când pierd şi să rămână calmi în momentul în care nu pot câştiga, dar nici să îi determini să îşi stăpânească entuziasmul atunci când câştigă. Poţi face toate acestea jucând jocuri de familie care să îi înveţe pe cei mici cum să se comporte în astfel de situaţii. Acestea sunt cele mai bune metode care îi pot determina pe copii să înveţe să socializeze, un aspect foarte important pentru momentul în care se joacă alături de prietenii lor.

Jocuri de familie pentru a stimula flexibilitatea

De multe ori jocurile noi sunt acceptate cu greu. Uneori, jocurile noi sunt grele sau devin imediat plictisitoare. Este recomandat ca de fiecare dată când se întâmplă asta să te opreşti şi să încerci ceva diferit. Acest exerciţiu stimulează în primul rând flexibilitatea adulţilor. Cumpără jocuri de familie într-o gamă cât mai diversificată din magazinul nostru online şi bucură-te de toate avantajele pe care acestea ţi le pot oferi. Vei petrece timp de calitate alături de familia ta, te vei distra şi îţi vei învăţa copilul cele mai importante abilităţi sociale, pe care acesta nu le poate deprinde decât din familie

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!