Jocuri altfel

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: BS Toys × Pret: 100 - 150 ×

Jocuri altfel

Pentru părinţii care vor ca din când în când să ofere micuţilor lor şi jocuri altfel, interesante şi unice, am creat această categorie specială, cu jocuri care vor atrage încă de la început atenţia micuţului tău şi îl vor face mai fericit. Vezi oferta noastră de jocuri altfel şi selectează-le pe cele mai potrivite pentru copilul tău, utilizând filtrele de pe site. Cumpără jocuri altfel din magazinul nostru online şi te poţi distra şi tu alături de copilul tău în timp ce acesta le testează.

Jocuri altfel pentru body painting

Copiii iubesc să picteze, dar vor fi şi mai încântaţi dacă se pot picta pe ei înşişi sau pe prietenii lor. Cu un set de body painting, copilul tău va fi cu siguranţă foarte încântat să se joace împreună cu prietenii. Aceste seturi de culori sigure pentru copii, care vin însoţite şi de stickere sau tatuaje cu cei mai importanţi eroi din desene animate, reprezintă un cadou pe care cel mic îl va primi cu bucurie. Odată ce jocul a ajuns la copilul tău, va puteţi bucura împreună de avantajele pe care le oferă şi va puteţi distra transformându-vă în zâne, monştri şi personaje din desene animate. Vezi oferta noastră de jocuri altfel pentru body painting şi selectează setul potrivit pentru copilul tău.

Jocuri altfel cu tatuaje

Tatuajele sunt, fără îndoială, foarte atractive pentru copii şi cu siguranţă îţi aminteşti cum căutai gume de mestecat cu tatuaj când erai mic. Acum nu mai trebuie să îi oferi copilului tău gumă de mestecat cu zahăr pentru a obţine tatuaje, deoarece le poţi găsi la set în magazinul nostru online. Seturile sunt tematice şi poţi cumpăra mai multe variante, aşa cum sunt cele cu animale, cele fluorescente care se vor vedea foarte bine noaptea, cele cu monstruleţi sau chiar cele foarte atractive cu imprimeuri aurii de care fetele vor fi cele mai încântate. Tatuajele nu generează alergii, se aplică în mod clasic, utilizând apă şi se iau la primele spălări, astfel încât să nu ai motive de îngrijorare atunci când copilul începe şcoala. Vezi oferta noastră de tatuaje şi cumpără cele mai interesante jocuri altfel de pe site-ul nostru.

Jocuri de modelat, construit şi îndemânare

Tot în gama jocuri altfel poţi găsi jocuri de construit, cu diverse teme, care îi vor permite copilului tău să creeze inclusiv zmee sau chiar animale marine, dar şi jocuri de îndemânare aşa cum sunt cele cu pahare. De asemenea, jocurile care stimulează învăţarea limbii engleze, jocurile cu cărţi pentru copii extrem de mici şi tatuajele în forme foarte interesante, aşa cum sunt şi cele cu ceasuri, reprezintă o sursă de distracţie continuă pentru toţi copiii. Poţi găsi în această categorie şi cele mai creative jocuri care să te ajute să îl înveţi pe cel mic limba engleză. Cumpără cele mai interesante jocuri altfel din magazinul nostru online şi bucură-te de cele mai bune preţuri pentru produse de calitate premium. În magazinul nostru online găseşti doar produse obţinute în colaborare cu cei mai mari producători din domeniu.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!