Jocuri STEM

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Jocuri STEM

În ultima vreme se pune tot mai mare accent pe învăţarea STEM, aceasta fiind relaţia dintre ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică. Gândirea STEM este necesară pentru a identifica în mod corect nevoile din lumea reală şi soluţiile ce pot fi oferite pentru aceste probleme, accentul fiind pe soluţii. Deprinderea acestor abilităţi este necesară în primul rând pentru că lumea din jur evoluează rapid şi direcţia în care se dezvoltă este cea ştiinţifică şi tehnologică. Cu ajutorul celor mai bune jucării STEM, copilul va lua primul contact cu tehnologia şi va putea descoperi încă de mic care sunt pasiunile sale. Vezi oferta noastră de jucării STEM şi selectează-le pe cele mai potrivite pentru copilul tău, utilizând filtrele de pe site. Cumpără Jucării STEM de pe site-ul nostru şi construieşte alături de copilul tău.

Avantajele oferite de jucării STEM

Gama de jucării STEM de pe site-ul nostru are rolul de a încuraja copiii să exploreze mai cu atenţie lumea aflată în jurul lor şi să dezvolte cele mai interesante abilităţi de rezolvare a tuturor problemelor, inclusiv de proiectare şi de construire. Educaţia STEM este cea mai eficientă atunci când este susţinută şi de şcoală şi este utilizată şi acasă, însă chiar dacă şcoala nu are astfel de jucării, părinţii ar trebui să le ofere acasă. Copilul tău poate deveni, cu ajutorul acestor jucării, un viitor om de ştiinţă, matematician sau inginer, dacă descoperă aceste domenii la timp.

Jocuri STEM pentru învăţare distractivă şi creativă

Ca părinte, este necesar să faci ca educaţia şi învăţarea să fie două activităţi distractive şi foarte interesante pentru copii. Jucăriile STEM te ajută să obţii acest efect. Aceste jucării asociază conceptele complexe din tehnologie şi învăţare, ştiinţă şi matematică în idei simple care pot fi uşor de înţeles şi de către copii. În general, copiii sunt capabili să se identifice cu anumite probleme şi le văd ca pe o bună oportunitate de a învăţa lucruri noi. Vezi oferta noastră de jucării STEM şi selectează modele cât mai variate, astfel încât să îi oferi copilului tău posibilitatea de a face cunoştinţă cu cât mai multe domenii de activitate.

Jucării STEM care determină creativitatea de la cea mai mică vârstă

Gama noastră de jucării STEM încurajează copiii să se gândească la cele mai originale idei şi să ia decizii creative. Fiecare domeniu implică gândirea creativă pe termen lung, inclusiv în cazul oamenilor de ştiinţă, iar jucăriile STEM stimulează acest lucru. Aceste jucării le oferă celor mici mai multe opţiuni, fiecare dintre ele oferind un rezultat diferit. Copilul va învaţa astfel să construiască şi să obţină rezultate pe care să le şi măsoare ulterior. Aceste abilităţi au rolul de a alimenta capacitatea copilului de a gândi critic şi de a aborda toate activităţile dintr-un anumit domeniu, cu drag, făcând astfel primii paşi spre lumea profesională. Vezi oferta noastră de jucării STEM şi alege-le pe cele mai potrivite pentru tine. Cumpără jucării STEM din magazinul nostru online şi bucură-te de cele mai mari avantaje pe care le pot oferi jucăriile obţinute în colaborare cu cei mai mari producători din domeniu.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!