Jocuri educative

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Auzou × Pret: 100 - 150 ×

Jocuri educative

Te aşteptăm în magazinul nostru online cu o gamă variată de jocuri educative din care să le alegi pe cele mai potrivite pentru copilul tău. Jocurile educative au rolul de a-l ajuta pe micuţul tău să înveţe diverse lucruri, în funcţie de tematica jocului şi de vârsta lui, dar îl ajută să se şi dezvolte şi să interacţioneze corespunzător cu prietenii sau cu alţi membrii ai familiei. Vezi oferta noastră de jocuri educative pentru copii şi selectează utilizând filtrele, cele mai potrivite produse pentru copilul tău. Cumpără jocuri educative din magazinul nostru online şi bucură-te de cele mai mari avantaje ale unor jocuri de calitate premium.

Jocuri educative cu operaţii matematice

Dacă vrei să îţi înveţi copilul operaţiile matematice simple într-un mod cât mai interesant, cea mai bună variantă este aceea de a alege un joc. Specialiştii în creşterea copiilor şi pediatri recomandă învăţarea prin joacă, aceasta fiind cea mai bună soluţie pentru că cei mici vor fi prinşi în activitatea pe care o desfăşoară fără să mai vadă învăţatul ca pe o corvoadă sau, mai rău, ca pe o pedeapsă. În plus, un astfel de joc stimulează şi abilităţile sociale ale copilului tău, jocul fiind structurat sub forma unui board game în care cineva trebuie să câştige. Astfel, copilul va învăţa să piardă, să câştige, să se bucure de victorii şi să accepte înfrângeri, fără să apară conflicte.

Jocuri educative inspirate din natură

Natura este un loc numai bun de explorat de către copii de toate vârstele. Jocurile cu dinozauri, buburuze, flori şi alte animale, precum şi cele cu sistemul solar sau cele care imită jocurile de pe telefon, sunt toate jocuri extrem de educative în care copilul va învăţa cum să se distreze în grup. Cu ajutorul acestor jocuri, copiii învaţă şi primele noţiuni de strategie, căutând cele mai bune soluţii pentru a câştiga. Jocurile educative din această categorie au rolul de a îi face pe copii să treacă de la joacă individuală la joacă în echipă, atunci când îşi fac apariţia cele mai mari conflicte între copii. Vezi oferta noastră de jocuri educative inspirate din natură şi distrează-te alături de copilul tău în timp ce începe să se joace.

Jocuri educative cu gătit şi reţete delicioase

Copiii adoră să gătească şi se inspiră de obicei de la părinţii lor. Un joc care le permite să facă asta şi să câştige este o idee foarte bună. Spre exemplu, un joc în care trebuie găsită reţeta perfectă de pizza este interesant şi atractiv, mai ales atunci când copilul poate primi random şi gândaci sau alte ingrediente necorespunzătoare pe care să le pună pe pizza. Aceste jocuri educative sunt foarte amuzante şi distractive şi copiii vor învăţa să îşi stăpânească emoţiile cu ajutorul lor şi să nu mai reacţioneze negativ atunci când rezultatele nu sunt cele dorite. Cumpără jocuri educative cu gătit şi reţete delicioase şi inventează alături de copilul tău cele mai speciale preparate. Vezi oferta noastră de jocuri educative şi selectează-le de fiecare dată pe cele mai potrivite pentru micuţul tău

Suport clienti 09:00 - 17:00

0724418940 andra@colorazon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!